"Iedere nieuwe zaak en bestaande onderneming is anders daarom wordt ieder nieuw project gestart met een goed gesprek om jullie noden te bepalen om een offerte en aanpak op maat te pakken."

- Aurélie Tack

Ieder branding project wordt in vier delen opgesplitst: onderzoek, definiëren, ontwikkelen, opleveren

Onderzoek

Om te beginnen, er worden er veel vragen aan en over u gesteld maar ook eventueel aan u (toekomstige) klanten, leveranciers & team. Dit kan variëren naar gelang van u budget en noden. Tackle Design onderzoekt ook jullie competitie en de markt. Curiositeit is key voor een succesvolle start.

Definiëren

Na grondig onderzoek wordt er een creatieve strategie bedacht voor jullie noden. Voor strategische branding kan dit u missie, visie en waarden omvatten.

Ontwikkelen

Akkoord met de creatieve strategie? Dan is het tijd om de visuele stijl te ontwikkelen. Hier spreken we van onder andere het logo, kleurenpalet, lettertypes, fotografie, iconen, etc. Er worden twee of drie voorstellen voorgelegd waaruit u kan kiezen. Het kozen voorstel wordt dan gefinetuned.

Opleveren

Met het goedgekeurde voorstel in hand worden alle nodige bestanden afgewerkt enaangeleverd in de nodige formaten voor o.a. web, print en social media.

Geen branding project? Ook leuk!
Heeft u een brochure, poster of invitatie nodig of ander custom drukwerk? Heeft u een fotografe nodig? Bij Tackle Design ben je bij het juiste adres.
Accept
Cookies
Decline