Van grafisch ontwerp tot fotografie voor trouwen
"Zijn jullie recent verloofd of is jullie trouwdag juist om de hoek? Waar jullie ook zijn met jullie trouwplannen Tackle Design staat klaar met grafisch ontwerp en fotografie om jullie wensen te vervullen. Een trouw plannen is altijd een spannende periode. Maar geen stress voor alles is een oplossing."

- Aurélie Tack
Verlovingsfoto met hond

Van Kaartje Tot Plaatje

Van de eerste indruk tot de laatste.
Grafisch ontwerp en fotografie in één.
Uitnodiging en menu trouw L&A

Enkel Kaartje

Is het ‘Van Kaartje Tot Plaatje’ concept niet voor jullie? Dan kunnen jullie steeds beroep doen op enkel Tackle Design’s grafische diensten. Een unieke uitnodiging, een standout fotobooth backdrop of speciale signalisatie. Wat het ook is, jullie kunnen steeds een vrijblijvende offerte opvragen.

Foto wettelijke trouw R&G

Enkel Plaatje

Zijn jullie nog op zoek naar een fotograaf voor jullie grote dag. Trouwen in België? Leuk! Trouwen jullie in het buitenland! Ook plezant. Waar jullie trouw ook is Tackle Design staat paraat om jullie grote dag te fotografen. Alles begint met een goed gesprek! Online of in-persoon aan jullie de keuze.

Bel Aurélie van Tackle DesignMail Aurélie van Tackle Design
Foto bruid schouderFoto bruid knoop kleedFoto verlovingsring bruid en clutchUitnodiging S&BUitnodiging en menu L&AMonogram R&CFoto dinner L&AFoto koppel tijdens speechFoto koppel stapt naar stadshuisClose-up kapsel bruidBruid met mamaKoppel die speelt met hun kindje
Accept
Cookies
Decline